29 september 2021 In de media

Supportershome Monnikenhuize ook open tijdens Conference League!

Ook morgen donderdag 30 september tijdens de conference league wedstrijd tegen Stade Rennes is het Supportershome Monnikenhuize weer open 2 uur voor aanvang wedstrijd.

Afgelopen zaterdag was het weer als vanouds gezellig in het home voor en na de wedstrijd.

Het nieuwe kassasysteem werkt goed en menige supporter wist de KNIP app al te downloaden.

Ook de betaalpas is goed ontvangen. Alleen hiervoor moet je wel in de rij wachten bij het loket om hem aan te schaffen (borg 3 euro) en op te laden. Ook hebben we nog geen goede voorziening om te kijken hoeveel op je pas staat. Dit kan voorlopig alleen nog bij het loket en de kassa’s op de bar.

Door het vele gebruik moeten we ook betaalpassen bij bestellen. Dit is inmiddels gedaan maar niet zeker of deze op tijd voor donderdag of zondag zullen binnenkomen.

We vragen daarom zoveel mogelijk de KNIP app te downloaden en te gebruiken als betaalmiddel. Je kunt dit thuis al doen. Opwaarderen gaat eenvoudig en je hebt altijd direct overzicht van je saldo. Ook kun je vrienden binnen de KNIP app uitnodigen en samen met 1 rekening werken.  Hieronder nogmaals de instructie.

Instructie betalen met je mobiel

Zoals al eerder bericht hebben we een nieuw kassa systeem in het home. Je kunt heel eenvoudig nu met je mobiel direct bij de kassa’s betalen. Zowel aan de bar als in de snack hoek. Dit kun je thuis allemaal al voorbereiden zodat je in het home direct kunt betalen.

Download hiervoor op je mobiel de KNIP app. Deze kun je vinden in de App Store (iPhone) of Google Play Store (Android). Volg daarna de instructie hieronder:

Oude Munten

Je oude munten kun  je nog gebruiken in de aankomende thuiswedstrijden tot en met 1 november 2021. Dus maak deze als eerste op voordat je met de knip app of pasje gaat betalen. We kunnen  helaas niet je muntjes omzetten in de nieuwe KNIP App.

Tot aanstaande donderdag!

Supportersvereniging Vitesse – Homecommissie.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: