24 februari 2022 In de media

Update: Supportershome Monnikenhuize vanavond open tegen Rapid Wien!

Vanavond tijdens de conference league wedstrijd tegen Rapid Wien is het Supportershome Monnikenhuize weer open 2 uur voor aanvang wedstrijd. Bij de ingang moeten we nog vragen naar de QR code maar binnen kun je weer gezellig met de overige supporters een drankje pakken! Tegen NEC zal het home ook weer open zijn en dan zonder QR code.

Het wordt weer als vanouds gezellig in het home.

Het nieuwe kassasysteem werkt goed en menige supporter weet de KNIP app al te downloaden.

Ook de betaalpas is goed ontvangen. Alleen hiervoor moet je wel in de rij wachten bij het loket om hem aan te schaffen (borg 3 euro) en op te laden. Ook hebben we nog geen goede voorziening om te kijken hoeveel op je pas staat. Dit kan voorlopig alleen nog bij het loket en de kassa’s op de bar.

We vragen daarom zoveel mogelijk de KNIP app te downloaden en te gebruiken als betaalmiddel. Je kunt dit thuis al doen. Opwaarderen gaat eenvoudig en je hebt altijd direct overzicht van je saldo. Ook kun je vrienden binnen de KNIP app uitnodigen en samen met 1 rekening werken.  Hieronder nogmaals de instructie.

Instructie betalen met je mobiel

Zoals al eerder bericht hebben we een nieuw kassa systeem in het home. Je kunt heel eenvoudig nu met je mobiel direct bij de kassa’s betalen. Zowel aan de bar als in de snack hoek. Dit kun je thuis allemaal al voorbereiden zodat je in het home direct kunt betalen.

Download hiervoor op je mobiel de KNIP app. Deze kun je vinden in de App Store (iPhone) of Google Play Store (Android). Volg daarna de instructie hieronder:


Supportersvereniging Vitesse – Homecommissie.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: