12 augustus 2019 In de media

Supportershome woensdagavond geopend in verband met overlijden Dejan Čurović

Naar aanleiding van het plotselinge overlijden van Dejan Čurović, heeft de Supportersvereniging Vitesse, in samenwerking met diverse andere supportersgroepen en Vitesse, besloten de deuren van het Supportershome Monnikenhuize extra te openen.
Aanstaande woensdagavond 14 augustus, zijn alle Vitesse-supporters, medewerkers- en spelers tussen 19:00 en 21:00 uur welkom om gezamenlijk uiting te geven aan hun gevoelens en herinneringen op te halen aan de clubicoon.
 
Naast het delen van dit verlies, zal er tijdens deze avond gelegenheid zijn een condoleanceregister te tekenen. Ook op vrijdag van 18.00 – 19.30 uur en na de wedstrijd zal het condoleanceregister in Supportershome Monnikenhuize liggen zodat supporters, die woensdag niet aanwezig kunnen zijn, deze alsnog kunnen ondertekenen.
 
Aanstaande vrijdagavond zal er rondom de thuiswedstrijd tegen PEC-Zwolle, uitgebreid worden stilgestaan bij het overlijden van Čurović. De SV werkt hierbij samen met andere supportersgroepen, aan een passende sfeeractie, waaraan elke bezoeker woensdagavond een bijdrage kan leveren.    
 
Wij hopen eenieder woensdagavond te mogen begroeten.

Supportersvereniging Vitesse, Vitesse en diverse meewerkende supportersgroepen

Hoofdsponsor: