26 april 2017 In de media

Supportershome zondag voor vertrek bussen geopend

Zondag aanstaande is het Supportershome Monnikenhuize, voorafgaand aan het vertrek van de Vitesse-bussen naar De Kuip, voor alle Vitesse-supporters geopend.
Het supportershome heeft van 11.00 tot 13.45 uur (een half uur voor vertrek laatste bussen) haar deuren geopend. Vitesse-supporters zijn van harte welkom.

Je dient zelf de tijd in de gaten te houden. Zorg dat je minimaal een half uur voor vertrek van jouw bus aanwezig bent bij de opstapplaats.

VERTREKTIJD
Op de instapkaart staat de vertrektijd van jouw bus en de ingang waarmee je de bus kan bereiken. Wij adviseren je om minimaal een half uur voor vertrek aanwezig te zijn. Het is niet mogelijk om op een later tijdstip met een andere bus of op eigen gelegenheid naar Rotterdam te reizen.

PARKEREN EN VERVOER
Het is deze dag mogelijk om gratis te parkeren op het GelreDome-terrein. In verband met het opstellen van de bussen zijn niet alle parkeerplaatsen beschikbaar. Hou hier rekening mee en maak gebruik van het openbaar vervoer, fiets of rijd zoveel mogelijk met elkaar mee. Maak je gebruik van het openbaar vervoer? Hou dan goed de dienstregeling in de gaten. Van het Centraal station Arnhem naar GelreDome rijden voor vertrek en na afloop gratis pendelbussen. Volg op het terrein de aanwijzingen van de verkeersregelaars en stewards.

ETEN EN DRINKEN
Het is niet toegestaan om eigen blikjes en/of flesjes drinken mee te nemen. Bij de bussen zijn blikjes bier en frisdrank verkrijgbaar. Eten mag wel mee in de bus.

INSTAPKAART
Alle omwisselbiljetten zijn vrijdag per email verstuurd naar de besteller. Mocht de besteller geen instapkaart ontvangen hebben, dan kan hij contact opnemen met Fanservice. 

WEDSTRIJDTICKET
Je krijgt het wedstrijdticket in de bus. Alle tickets hebben een eigen stoelnummer. Dit geldt ook voor het sfeervak.

WAT IS ER TE DOEN VOOR DE WEDSTRIJD IN ROTTERDAM?
Vitesse heeft haar eigen fanplein naast het stadion. Op het fanplein staat een podium met artiesten en een DJ. Verder zijn er eetkraampjes en kan je speciale Bekermerchandise kopen. 

HOE LAAT GAAN DE BUSSEN TERUG?
Dit is afhankelijk van het resultaat. De tijd zal worden gecommuniceerd op de wedstrijddag.

MOET JE MET DE BUS TERUG?
Ja, je gaat met dezelfde bus terug als op de heenweg. De bussen wachten niet op laatkomers.

MEER INFORMATIE
Kijk voor alle actuele informatie op www.Vitesse.nl/finale
 

Supportersvereniging Vitesse – Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: