10 april 2022 In de media

Supportersvereniging bezorgen Oekraïense vluchtelingen een super middag!

In samen werking met Vitesse en onze trouwe vervoerder Betuwe Express heeft de Supportersvereniging vanmiddag tal van oekraïense vluchtelingen een super middag bezorgd.

Rond 1 uur stond een bus van Betuwe Express klaar om de vluchtelingen van de Rijnkade op te halen en naar ons supportershome te brengen. Omdat er veel aanmeldingen waren is de bus gelijk terug gekeerd en zijn de overige Oekraïeners opgehaald.

In het home werden ze door de aanwezige supporters vriendelijk onthaald en een drankje en hapje stond voor ze klaar. In een gezellige sfeer konden we de vluchtelingen even wat afleiding bieden van de situatie waarin ze zich momenteel bevinden.

Rond 2 uur liepen we gezamenlijk richting Gelredome waar Vitesse voldoende kaarten beschikbaar had gesteld op de West Tribune.

Zwaar ontroerd waren ze toen het doek op oost omhoog ging bij de aanvang van de wedstrijd. Met in de pauze nog een drankje gesponsord door Buitenpoort Catering was het een geslaagde middag met als beloning een 1-0 op SC Cambuur.

Met een glimlach vertrokken ze weer in de bus richting Rijnkade. We wensen ze heel veel strekte de aankomende maanden!

Namens de Supportersverenging Vitesse, Vitesse, Betuwe Express en Buitenpoort.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: