21 juli 2022 In de media

Herinnering: Supportersvereniging Vitesse Awayday Membership – nu te koop!

Ook in het nieuwe seizoen 2022-2023 is hij weer te koop:

Supportersvereniging Vitesse Awayday Membership

In samenwerking met Vitesse kunnen we weer de vertrouwde service aanbieden aan alle supporters die regelmatig de uitwedstrijden bezoeken:

– Een SV Awayday Membership geeft recht op 5 euro korting op alle busprijzen naar uitwedstrijden (behalve Europees en de 2 actiewedstrijden).

– Met een SV Awayday Membership kun je 2 dagen eerder in de verkoop een bus in combinatie met een uitkaart bestellen. Na 2 dagen gaat de normale verkoop bus/kaart en auto/kaart van start.

Kosten

De kosten voor de Awayday Membership zijn 30 euro voor SV leden en 35 euro voor niet SV leden. Je moet wel een seizoenskaart van Vitesse hebben. Er zijn slechts 400 memberships verkrijgbaar. Bij veel animo gaan de SV leden voor.  Dus wees er snel bij!

Hoe te bestellen

Hieronder treft je twee links die je naar een pagina brengen waar je jouw gegevens kunt achterlaten en via ideal kunt betalen. We hebben je gegevens nodig om deze bij Vitesse ticketing achter te laten zodat je eerder kunt bestellen en de korting krijgt. We nemen hierbij alle AGV regels in acht.

SV Awayday Membership voor leden – 30 euro : Klik hier

SV Awayday Membership voor niet leden – 35 euro : Klik hier

Je kunt de SV Awayday Memberschip bestellen tot en met Vrijdag 22 juli 12:00 ofwel als de kaarten op zijn.

Met Geel-Zwarte groet,
SV Vitesse Bestuur, Commissie Busreizen.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: