30 augustus 2019 In de media

Supportersvereniging Vitesse brengt jubileum Airborne sjaal uit

Zaterdag 21 september a.s. wordt de traditionele Airborne wedstrijd gespeeld thuis tegen Fortuna Sittard (aftrap 20.45 uur). Zoals niemand ontgaan zal zijn is dit een hele speciale editie omdat het hier de 75e herdenking van de Slag om Arnhem betreft.
Voor deze speciale editie pakken we groots uit en natuurlijk hoort daar ook een speciale jubileum sjaal bij. Deze zal vanaf 1 september a.s. voor het eerst in het supportershome te koop zijn voorafgaand (van 15.15 uur tot 16.15 uur) en na (vanaf 18.45 uur tot 19.45 uur) de thuiswedstrijd tegen AZ.

De sjaal is te koop voor €10,- en ben je lid van de Supportersvereniging Vitesse dan betaal je, op vertoon van je ledenpas, zelfs maar €7,50. Ben je nog geen lid dan kun je jezelf ter plekke inschrijven en mag je alsnog de sjaal voor €7,50 meenemen.

Ook na deze wedstrijd zal de sjaal gewoon in ons Supportershome te koop zijn. Tijdens de Airborne wedstrijd zal er een verkooppunt zijn in het Home en daarna kun je een exemplaar kopen bij het muntenhok.

Lest we Forget!

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: