27 oktober 2021 In de media

Supportersvereniging Vitesse en Pack Center slaan handen ineen!

Vorige week tekende Albert van ’t Blik van Pack Center en tevens voorzitter van de business club van Vitesse samen met de voorzitter van de Supportersvereniging Vitesse, Roderik van Veelen, een 3 jarige sponsorovereenkomst.

De deal was al eerder dit jaar gemaakt, maar vanwege de Coronamaatregelen niet persoonlijk beklonken. Voor de fantastische wedstrijd tegen Tottenham was dit dan toch eindelijk een feit!

Roderik: ‘We zijn zeer blij met deze nieuwe samenwerking. We wisten al langer dat Albert en al zijn medewerkers de SV een warm hart toedragen. Nu bekrachtigd in een heel mooi 3 jarig sponsorovereenkomst waarop we verder kunnen bouwen  aan onze Supportersvereniging‘.

Albert: ‘Vitesse supporters vormen het hart van onze club. Al jaren volg ik de SV en nu kunnen we iets heel moois bijdragen. Naast een sponsorcontract kunnen we met Pack Center de SV  verder ondersteunen in hun geweldige home met onze ervaring en producten. We zijn al in gesprek om koffiebekers, servetten en toiletpapier te gaan leveren. Maar gezamenlijk willen we meer om het in het supportershome nog beter en gezelliger te maken!’

Namens de SV danken we Albert en alle zijn medewerkers van Pack Center voor het in ons gestelde vertrouwen. Op naar een vruchtbare samenwerking!

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: