16 oktober 2021 In de media

Supportersvereniging Vitesse organiseert busreis naar Tottenham Hotspur!

In samenwerking met onze buspartner Betuwe Express is het weer gelukt om een busreis te organiseren naar de uit wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Mits we genoeg (38) supporters meegaan!

De kaarten zijn inmiddels beschikbaar. Hieronder lees je alle belangrijke informatie:

Wedstrijd: Het duel wordt gespeeld op donderdag 4 november om 20.00 uur lokale tijd (21.00 uur Nederlandse tijd).

Busarrangement:  Voor Tottenham Hotspur vs Vitesse zijn voor seizoen- en fankaarthouders tickets verkrijgbaar voor een busarrangement. Het busarrangement is te bestellen voor 122 euro, waarbij Away Day-pashouders 5 euro korting krijgen. De bus zal op donderdag 4 november om 3.45 uur vertrekken bij Supportershome Monnikenhuize.

Bestellen doe je via deze link. De kaartverkoop eindigt op maandag 1 november om 12.00 uur.

Houd de actuele coronaregels goed in de gaten
Omdat de regels en richtlijnen omtrent het coronavirus snel kunnen veranderen, verwijzen wij voor de actuele regels door naar deze link. Dit betreft het reisadvies van de Nederlandse overheid voor reizen naar het Verenigd Koninkrijk. Voor de terugreis verwijzen wij graag naar de actuele informatie van de Britse overheid over reizen vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland.

Let op: paspoort verplicht!
Een paspoort is verplicht voor reizen naar het Verenigd Koninkrijk. Je kunt daar dus niet naartoe reizen met een identiteitskaart.

Informatie over toegang tot het stadion
Voor het wedstrijdbezoek gelden ter plekke ook nog meerdere regels. Alle relevante informatie en antwoorden op de meest gestelde vragen vind je op deze pagina. In aanvulling hierop wordt er ook aandacht gevraagd voor de veiligheidsregels in het Tottenham Hotspur Stadium, waaronder de lijst met verboden voorwerpen en het tassenbeleid.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: