12 november 2015 In de media

Supportersvereniging Vitesse organiseert rondleiding op Papendal

Op dinsdagavond 1 december 2015 organiseert de supportersvereniging, in samenwerking met Vitesse, een rondleiding op Papendal vanaf 19.00 uur. Deelname uitsluitend via inschrijving.
Het programma:

  • Opening door technisch directeur Vitesse, Mo Allach
  • Presentatie door Terry Peters, loop & conditie trainer, over het gebruik van Inmotio in relatie tot wedstrijden en trainingen
  • Rondleiding door de trainingsaccommodatie
  • Presentatie over de scouting door Marc van Hintum
  • Afsluiting door Mo Allach.

Er kunnen maximaal 40 supporters deelnemen aan de rondleiding. Als er meer aanmeldingen zijn, wordt deelname bepaalt door loting. Gezien de belangstelling kun je alleen per persoon aanmelden. Supporters die zich aanmelden en niet deel kunnen nemen komen op een reservelijst. Vitesse heeft zich bereid verklaard om deze avond nog eens te herhalen bij voldoende interesse.
 
Profiteer van deze unieke mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij onze mooie club en inzicht te krijgen in de methodes die gebruikt worden om de weg naar de top  verder te bestijgen.

Opgeven kan uitsluitend per mail en uiterlijk 20 november 2015 een email te sturen naar supportersvereniging@vitesse.org . Uiterlijk 25 november hoor je of je deelname definitief is.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: