13 september 2017 In de media

Supportersvereniging, Vitesse en Medipoint ontvangen weer veteranen

Voor de elfde keer op rij ontvangen de supportersvereniging, Vitesse en Medipoint|Harting-Bank weer Airborne veteranen in GelreDome. Wat elf jaar geleden begon als een experiment is inmiddels uitgegroeid tot een traditie die niet meer uit Arnhem weg te denken is.
Zoals inmiddels gebruikelijk zullen de veteranen door bussen opgehaald worden waarna zij een welkomstgeschenk ontvangen. De Luchtmobiele Brigade zal weer een militaire groet brengen in de vorm van abseilers op de Theo Bostribune. Ook de speciale Airborne spandoeken en de andere welkomstacties zullen niet ontbreken.
 
Tijdens de rust zal de Massed Pipes and Drumsband van The Royal British Legion, aangevuld met gastspelers uit Engeland, Schotland, Duitsland en België, een optreden verzorgen op het veld.
 
Na de wedstrijd worden de veteranen ontvangen in het nieuwe supportershome. De doedelzakspelers zullen hier zeker nog een optreden geven. Uiteraard is het supportershome, zoals altijd, geopend voor iedereen.
 
We hopen dat u allen op 17 september de wedstrijd Vitesse-VVV zult bezoeken zodat we de veteranen weer een onvergetelijke avond kunnen bezorgen. We roepen iedere supporter op om het stadion zoveel mogelijk in de airbornekleuren te bezoeken. Dus neem je shirt of sjaal mee als eerbetoon aan de veteranen. De veteranen zullen rond 16.20 uur het stadion betreden en het zou fantastisch zijn als dan zoveel mogelijk supporters al aanwezig zijn om hen een warm welkom te geven.
 
De Supportersvereniging Vitesse bedankt: Alle vrijwilligers, Medipoint|Harting-Bank, Vitesse, GelreDome, De Luchtmobiele Brigade, Heinekenen Arma verhuur voor hun bijdragen die dit evenement mogelijk maken.
 
Supportersvereniging Vitesse

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: