13 september 2016 In de media

Supportersvereniging, Vitesse en Medipoint ontvangen voor de tiende keer veteranen

Voor de tiende keer op rij ontvangen de supportersvereniging, Vitesse en Medipoint|Harting-Bank in samenwerking met de Stichting Airborne Herdenkingen weer Airborne veteranen in GelreDome.
Wat negen jaar geleden begon als een experiment is inmiddels uitgegroeid tot een breed gedragen traditie.
 

 
Zoals inmiddels gebruikelijk zullen de veteranen door bussen opgehaald worden waarna zij een welkomstgeschenk ontvangen. De Luchtmobiele Brigade zal weer een militaire groet brengen in de vorm van abseilers. Ook de speciale Airborne spandoeken en de andere welkomstacties zullen niet ontbreken.
 
Tijdens de rust zal de Massed Pipes and Drumsband van The Royal British Legion, aangevuld met gastspelers uit het buitenland, een optreden verzorgen op het veld.
 

 
Na de wedstrijd worden de veteranen ontvangen in het nieuwe supportershome. De doedelzakspelers zullen hier zeker nog een optreden geven. Uiteraard is het supportershome, zoals altijd, geopend voor iedereen.
 
We hopen dat u allen op 17 september om 19.45 uur de wedstrijd Vitesse-Go Ahead Eagles zult bezoeken zodat we de veteranen weer een onvergetelijke avond kunnen bezorgen. We roepen iedere supporter op om het stadion zoveel mogelijk in de Airbornekleuren te bezoeken. Dus neem je shirt of sjaal mee als eerbetoon aan de veteranen.
 

 
De Supportersvereniging Vitesse bedankt: Alle vrijwilligers, Medipoint|Harting-Bank, Vitesse, GelreDome, Stichting Airborne Herdenkingen, De Luchtmobiele Brigade, Heineken en Arma verhuur voor hun bijdragen die dit evenement mogelijk maken.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: