14 september 2011 In de media

SV, EmCart en Vitesse ontvangen weer veteranen

Voor de vijfde keer op rij ontvangen de supportersvereniging, EmCart en Vitesse in samenwerking met de Stichting Airborne Herdenkingen weer Airborne veteranen in GelreDome.

Wat vier jaar geleden begon als een experiment is inmiddels uitgegroeid tot een breed gedragen traditie.

Zoals inmiddels gebruikelijk zullen de veteranen door bussen opgehaald worden waarna zij een welkomstgeschenk ontvangen. De School Luchtmobiel zal weer een militaire groet brengen in de vorm van abseilers. Ook de speciale Airborne spandoeken en de andere welkomstacties zullen niet ontbreken.

De wedstrijd zal door Vitesse gespeeld worden in een speciaal shirt met het Airborne logo op de linkermouw, Deze shirts zullen gesigneerd worden en vervolgens geveild via www.vitesse.org. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Stichting Airborne Herdenkingen. Wij bedanken de stichting hiermee voor de nauwe samenwerking die we ieder jaar weer hebben.

Na de wedstrijd zullen de veteranen ontvangen worden in supportershome Monnikenhuize. De doedelzakspelers zullen hier zeker nog een optreden geven. Uiteraard is het supportershome, zoals altijd, geopend voor iedereen.

We hopen dat u allen op 17 september de wedstrijd Vitesse-Roda JC zult bezoeken zodat we de veteranen weer een onvergetelijke avond kunnen bezorgen.

De Supportersvereniging Vitesse bedankt: Alle vrijwilligers, EmCart, Vitesse, GelreDome, Stichting Airborne Herdenkingen, School Lucht Mobiel en Arma verhuur voor hun bijdragen die dit evenement mogelijk maken.

Bestuur SV

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: