25 juli 2012 In de media

Supportersvereniging Vitesse onderzoekt uitreis derde ronde

Mocht Vitesse de derde voorronde van de Europa League halen dan zal de SV, afhankelijk van de tegenstander, een uitreis organiseren.
Indien Vitesse het Russische Anzhi Makhachkala treft, is er helaas geen uitreis mogelijk. “Je hebt voor Rusland een visum nodig en die aanvraag wordt helaas niet meer op tijd gehonoreerd om af te kunnen reizen”, vertelt SV-bestuurlijk verantwoordelijke voor uitreizen, Paul Koster.

“Dat is geen onwil, maar simpelweg onmacht. Resultaat van een beroerde loting en een erg strak opvolgend speelschema tijdens de voorrondes van de Europa League.”

Moskou niet, Boedapest wel
Wordt Honved Boedapest op 2 augustus de tegenstander in de derde voorronde, dan liggen de mogelijkheden anders. “Het ziet er naar uit dat wij met een aanbod richting onze supporters komen van in elk geval een busreis. Per luxe touringcar wordt het dan nog een onderneming van vele reisuren, maar daar gaan wij voor. De kosten zullen rond de € 150,00 per persoon komen te liggen.

Tegelijkertijd onderzoeken wij de mogelijkheden van een collectieve treinreis en de mogelijkheid om te vliegen”, aldus Koster.
“Uiteraard moeten wij eerst de derde ronde nog maar zien te halen, maar tegelijkertijd kunnen wij er niet op wachten. De voorbereidingen draaien al op volle toeren, ook al is het dan misschien voor niets. Dat hoort er bij”.

Uiterlijk zaterdag, verwacht de SV uitsluitsel te kunnen geven. Als het concreet tot een uitreis komt, dan houdt het voor onze supporters in om zondag, tijdens de Vitesse Fandag bij de SV-kraam rechts naast het podium op het Supportersplein, in te schrijven en gelijk te betalen. Wij adviseren onze supporters vitesse.org te volgen voor meer informatie zodra deze beschikbaar is.

Zeker is dat Vitesse, ongeacht de tegenstander, geen uitreis zal organiseren, mocht Vitesse de volgende ronde in de Europa League halen.

Wedstrijd kijken in Supportershome Monnikenhuize
De uitwedstrijd zal, mits deze live wordt uitgezonden door Eredivisie Live, in elk geval op groot scherm in ons supportershome te zien zijn.
Voor de thuisblijvers is het daar goed toeven en iedereen is welkom.

Supportersvereniging Vitesse

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: