17 september 2018 In de media

Supportersvereniging, Vitesse en Medipoint ontvangen weer veteranen

Voor de twaalfde keer op rij ontvangen de supportersvereniging, Vitesse en Medipoint|Harting-Bank weer Airborne veteranen in GelreDome. Wat twaalf jaar geleden begon als een experiment is inmiddels uitgegroeid tot een traditie die niet meer uit Arnhem weg te denken is.
Zoals inmiddels gebruikelijk zullen de veteranen door bussen opgehaald worden waarna zij een welkomstgeschenk ontvangen. Uiteraard zullen de speciale Airborne spandoeken en de andere welkomstacties niet ontbreken. Zelfs de bezoekende supporters van ADO hebben een passend eerbetoon gemaakt voor deze helden.
 
Tijdens de rust zal de Massed Pipes and Drumsband van The Royal British Legion, aangevuld met gastspelers uit Engeland, Schotland, Duitsland en België, een optreden verzorgen op het veld.
 
Na de wedstrijd worden de veteranen ontvangen in het supportershome. De doedelzakspelers zullen hier zeker nog een optreden geven. Uiteraard is het supportershome, zoals altijd, geopend voor iedereen.
 
We hopen dat u allen op 22 september de wedstrijd Vitesse-ADO zult bezoeken zodat we de veteranen weer een onvergetelijke avond kunnen bezorgen. We roepen iedere supporter op om het stadion zoveel mogelijk in de airbornekleuren te bezoeken. Dus neem je shirt of sjaal mee als eerbetoon aan de veteranen. De veteranen zullen rond 20.25 uur het stadion betreden en het zou fantastisch zijn als dan zoveel mogelijk supporters al aanwezig zijn om hen een warm welkom te geven.
 
De Supportersvereniging Vitesse bedankt: Alle vrijwilligers, Medipoint|Harting-Bank, Vitesse, GelreDome, De Luchtmobiele Brigade, Betuwe Express, Heineken en Arma verhuur voor hun bijdragen die dit evenement mogelijk maken.
 
Supportersvereniging Vitesse
 
Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: