15 maart 2021 In de media

SV in gesprek met Vitesse en gemeente Arnhem in aanloop naar bekerfinale

Beste Supporters,

Afgelopen vrijdagmiddag, heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Roderik van Veelen voorzitter van de Supportersvereniging Vitesse (SV), algemeen directeur van Vitesse Pascal van Wijk en Burgemeester van Arnhem Ahmed Marcouch.  Het gesprek had tot doel de banden aan te halen en tevens de aanloop naar de bekerfinale te bespreken.

In dit goede gesprek hebben partijen ook open gesproken over de situatie die ontstond bij het stadion voor de halve finale, maar vooral hoe partijen in de toekomst beter kunnen samenwerken om herhaling van escalatie te voorkomen. Burgemeester Marcouch benadrukte dat hij korte lijnen met de SV en Vitesse belangrijk vindt en de SV zal dan ook in de toekomst als gesprekspartner een nadrukkelijkere rol hebben als stem van de supporters voorafgaand aan belangrijke momenten rondom Vitesse.

In de aanloop naar de bekerfinale wordt binnenkort inhoudelijk verder gesproken. Dit zal gebeuren zodra er duidelijk is wat binnen de kaders van de landelijke beperkingen mogelijk is.

Ik heb een goed gevoel over gehouden aan dit open gesprek, waarbij ik oprecht voelde dat er begrepen wordt hoe belangrijk Vitesse, de bekerfinale en alles wat hieromheen staat te gebeuren is, voor onze club en onze stad!

Roderik van Veelen

Voorzitter SV

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: