28 juni 2021 In de media

SV Online EK Pub Quiz 1 juli 2021!

Het EK-voetbal is in volle gang! De Supportersvereniging Vitesse organiseert op donderdag 1 juli 2021 om 19.45 uur de vierde online Pub Quiz. Deze editie staat geheel in het teken van het EK-voetbal. Vanaf 19.45 uur kan er worden ingelogd waarna de quiz om 20.15 uur start.

Speel mee om mooie (Vitesse-)prijzen! Tegoedbonnen voor Vitesse merchandise of geldprijzen ter waarde van € 50,- (1e prijs), € 25,- (2e prijs) en € 15,- (3e prijs).

Wij zijn op zoek naar supporters die in diverse EK categorieën de strijd aan durven gaan. De quiz zal bestaan uit maximaal 60 vragen variërend van het Nederlands Elftal, Vitessenaren in Oranje tot algemene EK vragen.  Supporters, Vitesse-volgers, spelers, bestuurders, journalisten: iedereen is welkom! Deelname is gratis.

Geef je op als duo of als individu. De quiz wordt door een externe quizmaster gepresenteerd. Aanmelden voor de quiz kan tot 30 juni 12:00 uur via supportersvereniging@vitesse.org.

Hoe werkt het en wat heb je nodig om te kunnen deelnemen?

Bij aanmelding geef je je naam en e-mailadres aan ons op. Op dit e-mailadres ontvang je op 30 juni ook een uitnodiging voor de Teams sessie van waaruit de quiz wordt gepresenteerd. Via laptop of tablet kan er vervolgens worden ingelogd op de Teams sessie. Een camera en geluid is hierbij leuk voor de interactie voorafgaande aan de quiz Daarnaast heb je een smartphone nodig. Het is raadzaam vooraf de Kahoot app te downloaden in de Apple of Play Store (lukt dit niet dan kan je ook gewoon browsen naar een internetadres van waaruit de antwoorden kunnen worden gegeven, dit adres krijg je dan via Teams) Een goede internetverbinding is noodzakelijk om zo snel mogelijk te kunnen antwoorden!

Wij hopen jullie op 1 juli aanstaande (online) te mogen begroeten!

Hartelijke groeten, Supportersvereniging Vitesse

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: