4 september 2014 In de media

SV op zoek naar actieve Vitessenaren

Wij zoeken aanpakkers, mensen die iets met hun medesupporter hebben, een biertje kunnen tappen, vinden dat de sfeer in GelreDome beter kan, voor het supportersblad willen schrijven, GelreDome mee aan willen kleden, Jong Vitesse wedstrijdbezoeker zijn, het leuk vinden om samen te werken en… een geel swert hert hebben!
Herken jij je in een of meer van deze typeringen, lees dan eens verder of de supportersvereniging een vrijwilligersvacature heeft die je aanspreekt.

Of je nu veel of weinig tijd ter beschikking hebt, je bent meer dan welkom om onze vereniging en de club weer een beetje te verbeteren.

Welkom in de SV-familie van inmiddels 120 Vitessenaren die zich belangeloos elke week weer opnieuw inzetten voor Vitesse en haar supporters, of ze nu wel of geen SV-lid zijn. Samen sterk en een bijzondere groep mensen waarvan de meesten al jaren op een heel plezierige manier met elkaar samenwerken. Het maakt ons niet uit welke achtergrond je hebt, welk beroep je uitoefent of hoe je gebakken bent: als je maar een geel swer hert hebt!

SV op zoek naar vrijwilligers
Voor diverse commissies is de supportersvereniging Vitesse op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Geef je op via supportersvereniging@vitesse.org

Praktische Vitessenaren die de sfeer mee willen bepalen in GelreDome
SV Sfeerteam

Enkele uren vóór en enkele uren ná de wedstrijd is het SV Sfeerteam in het stadion om te zorgen voor diverse sfeeracties tijdens de wedstrijden. Voor dit team zijn we op zoek naar aanpakkers die mee kunnen helpen om het stadion aan te kleden en alles weer op te ruimen. Heb je nieuwe ideeën over sfeeracties? Je bent meer dan welkom!

Werken achter de bar in het supportershome
Supportershome Monnikenhuize

Het supportershome is twee uur vóór en twee uur ná iedere wedstrijd geopend. Voor deze commissie zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om achter de bar te werken en een biertje te tappen voor mede-supporters. Ervaring is mooi, maar niet noodzakelijk. Alles is te leren en daar helpen wij je graag bij.

Handje helpen in ons facility team in GelreDome
SV Sfeerteam

Naast sfeermaken bouwen wij ook de reclame middelen en de diverse spandoeken in GelreDome op. Wij krijgen daar als SV een vergoeding voor die 100% terugvloeit in de sfeeracties rondom de Vitesse-wedstrijden.

Ben jij een beetje handig en vindt het leuk om in een team samen te werken tijdens de wedstrijddagen van Vitesse in GelreDome, neem dan contact op. Uiteraard kun je de wedstrijd gewoon zien en zorgen wij voor je kaartje. Voor dit team zijn we op zoek naar aanpakkers die mee kunnen helpen om het stadion aan te kleden en alles weer op te ruimen.

Schrijvers voor ons supportersmagazine Zwart op Geel!
Zwart op Geel redactie

Wil jij Davy Pröpper interviewen? De ZoG-redactie maakt achtergrondverhalen bij actuele gebeurtenissen en zet supporters, spelers, medewerkers en vrijwilligers in de spotlights. Ons team bestaat volledig uit vrijwilligers. Wil jij onze redactie aanvullen?

Wil jij met een open, enthousiaste en journalistieke pen op onderzoek uitgaan naar gebeurtenissen bij onze club? We zijn op zoek naar: redacteuren, fotografen, een beeldredacteur en beeldarchivaris.

Werken als gastvrouw in het supportershome
Supportershome Monnikenhuize

Ook zoeken we twee gastvrouwen die onze gasten willen verwelkomen bij de deur. Heb je al ervaring in de horeca, dan is dit een pré, maar zeker geen must. Je let mee op dat alles aan de ingang vlot verloopt en verwijst supporters met vragen door.

Leuk stukje schrijven over jouw ervaring van een SV-activiteit
Internetcommissie

Voor het tekstuele deel van de website zijn we op zoek naar redacteuren die bereid zijn regelmatig een artikel of een column te schrijven, een artikel over een SV-activiteit willen schrijven of grafisch creatief zijn om artikelen te omlijsten met cartoons of tekeningen.

Vaste bezoeker van de jeugd- of Jong Vitesse wedstrijden?
Internetcommissie

Voor vitesse.org en de jeugdsite zoeken wij vrijwilligers die wedstrijdverslagen willen schrijven. Ben jij vaste bezoeker op Papendal bij de wedstrijden van Jong Vitesse of seizoenkaarthouder in GelreDome en vindt je het leuk om een kort wedstrijdverslag te schrijven, reageer dan naar onderstaand mailadres. Je hoeft geen ervaren schrijver te zijn. Met stijl en redigeren van de tekst kunnen wij je helpen.

Gastheer of -vrouw die de rollers of mindervaliden een handje willen helpen
Rollersidecommissie

De SV is al geruime tijd bezig om de serviceverlening aan supporters van de Rollerside- en mindervalide-tribune te optimaliseren.
Het serviceteam moet gaan functioneren als schakel tussen de mindervalide supporters en hun begeleiders. Je vormt een vast aanspreekpunt voor de supporters, draagt zorg voor een ontspannen ontvangst in het stadion (begeleiden naar de plaats) en je bent ondersteunend bij de serviceverlening tijdens de wedstrijd.

Ben jij in het bezit van een seizoenkaart, servicegericht, sociaal vaardig, stressbestendig en flexibel, dan zijn wij op zoek naar jou!  

De supporterssite dagelijke mee updaten
Internetcommissie

Voor de internetcommissie zijn we op zoek naar moderators voor het SV-forum en naar mensen die kunnen helpen de website vitesse.org dagelijks up-to-date te houden.

Ben je een beetje handig met tekstverwerken en computers, informeer dan welke bijdrage jij kunt leveren.

Aanpakkers die iets voor ander supporters mee willen organiseren
Activiteitencomissie

Voor de AC zijn we op zoek naar denkers en doeners. Je weet van aanpakken, maar hebt ook ideeën over te organiseren activiteiten voor supporters van alle leeftijdsgroepen. Je kunt mensen enthousiasmeren en overtuigen. Je draait mee in een hecht team vrijwilligers en bent in staat om nieuwe ideeën vorm te geven. Uiteraard ben je bereid tijd en energie te stoppen in de activiteiten die de SV voor de supporters organiseert.

Werken in de merchandiseshops in GelreDome
Merchandisecommissie

Wij zoeken mensen die in een van de merchandiseshops in GelreDome willen werken tijdens wedstrijddagen. Je bent servicegericht, weet van aanpakken, hoeft geen ervaring te hebben maar staat wel open om het te leren. Je draait mee in een hecht team vrijwilligers dat twee uur voor de wedstrijd en een uur na de wedstrijd paraat staat in een van de merchandiseshops in GelreDome. Uiteraard kun je de wedstrijd gewoon zien! Daar zijn wij allemaal Vitesse-supporters voor.

Vergaderingen notuleren
Secretariaat supportersvereniging

Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het notuleren van vergaderingen. Ben jij een ervaren notulist en ben je bereid een keer per maand gedurende een avond de notulen schrijven, uitwerken en verspreiden, geef je dan op.

Interesse? Kom vrijblijvend praten of geef je op:

Heb je interesse in één van deze vacatures? Stuur een mail aan supportersvereniging@vitesse.org onder vermelding van de commissie waarin je interesse hebt. Je mail wordt dan doorgestuurd naar het verantwoordelijk bestuurslid.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: