27 augustus 2021 In de media

SV verlengt contract met Betuwe Express

Met het plaatsen van de handtekening onder een driejarig vervoerscontract werd gisteren 26 augustus voorafgaand aan de wedstrijd tegen Anderlecht de vertrouwde samenwerking tussen Betuwe Express en de Supportersvereniging Vitesse verlengd en beklonken.

Maureen Kraaij-Beijer , verantwoordelijk SV-bestuurslid uitreizen: “Al jaren maken wij als SV voor onze uitwedstrijden gebruik van de diensten van Betuwe Express. Helaas konden we afgelopen seizoen in het laatste contract jaar met Betuwe Express geen enkele busreis organiseren. Maar we zijn dan ook heel blij dat we er opnieuw in geslaagd zijn om een goed contract af te sluiten. Hiermee kunnen we de aankomende 3 seizoenen weer de kwaliteit van onze uitreizen garanderen. En wel tegen slechts een geringe kostenverhoging aangezien we al jaren het vervoer betaalbaar houden voor onze supporters.”

Roderik van Veelen, voorzitter van de SV: “Ik wil iedereen die een bijdrage levert om het uitvervoer voor onze Vitesse-supporters mogelijk te maken, bedanken. Dat geldt voor al onze vrijwillige stewards voor hun tomeloze inzet in hun vrije tijd. Speciale dank gaat uit naar Albert Winnemuller, eigenaar van Betuwe Express en zijn organisatie. We bedanken dat ze altijd voor ons klaarstaan en meedenken waardoor elke uitreis naar een Vitesse-wedstrijd weer een fantastisch belevenis wordt.”

Zondag reizen we weer af naar Amsterdam voor de wedstrijd tegen Ajax. Betuwe Express en de SV stewards zijn er weer klaar voor.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: