27 juli 2017 In de media

SV verlengt contract met Betuwe Express

Met het plaatsen van de handtekening onder een driejarig vervoerscontract werd op 14 juli j.l. de vertrouwde samenwerking tussen Betuwe Express en de Supportersvereniging Vitesse verlengd en beklonken.

Carla Wagter van Rooyen, verantwoordelijk SV-bestuurslid uitreizen: ‘Al jaren maken wij als SV voor onze uitwedstrijden gebruik van de diensten van Betuwe Express. Wij zijn er opnieuw in geslaagd om een goed contract af te sluiten waarmee we de kwaliteit van onze uitreizen kunnen garanderen, tegen slechts een geringe kostenverhoging. We proberen het vervoer al jaren betaalbaar te houden voor onze supporters."

"Ik wil iedereen die een bijdrage levert om het uitvervoer voor onze Vitesse-supporters mogelijk te maken, bedanken. Dat geldt voor al onze vrijwillige stewards voor hun tomeloze inzet in hun vrije tijd. Ik wil speciaal Albert Winnemuller, eigenaar van Betuwe Express en zijn organisatie bedanken dat ze altijd voor ons klaarstaan en meedenken waardoor elke uitreis naar een Vitesse-wedstrijd weer een fantastisch belevenis wordt.’

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV