15 februari 2017 In de media

SV Vitesse laat halve finale KNVB Beker op groot scherm zien

De Supportersvereniging Vitesse wil woensdagavond 1 maart de wedstrijd tussen Sparta en Vitesse in de halve finales om de KNVB Beker vertonen op een groot scherm in het supportershome.
Alle kaarten die Vitesse voor het duel had, zijn verkocht. De club had 650 tickets voor het uitvak van Het Kasteel, het maximale aantal. De geel-zwarte aanhang gaat straks met tien bussen naar Rotterdam.

Lege handen
Menig Vitesse-supporter blijft teleurgesteld en met lege handen achter, maar de supportersvereniging wil hen een alternatief bieden. „We gaan alles op alles zetten om de wedstrijd op een groot scherm te vertonen in Supportershome Monnikenhuize”, zegt voorzitter Paul Koster.

Vol is vol
Als de avond doorgaat, is iedereen welkom. „Zoals bij al onze activiteiten. Alleen de ledenvergadering is exclusief voor leden.”In het home is plaats voor naar schatting zeven- tot achthonderd mensen. „En vol is vol”, weet Koster.

Stamppot
Het bekertoernooi is nu al een happening, zegt de voorzitter. De Supportersvereniging Vitesse biedt de mogelijkheid om voor Sparta-Vitesse een stamppot te komen eten. Al tientallen hebben zich ingeschreven. „Maar nu zal dat echt gaan lopen”, verwacht Koster.
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: