4 maart 2020 In de media

SV Vitesse Pub Quiz: van 1 mei naar 24 april 19:30 uur

De Activiteitencommissie van de Supportersvereniging Vitesse organiseert op vrijdag 24 april om 19.30 uur weer de inmiddels traditionele, maar met een nieuwe naam, SV Pub
Quiz.
Deze avond stond gepland op 1 mei a.s., maar vanwege de beschikbaarheid van de quizmaster hebben wij moeten besluiten de quiz een week te vervroegen. De opzet is vanaf deze editie ook veranderd en vandaar dat er ook gekozen is voor een nieuwe naam.
 
De avond zal plaatsvinden in Supportershome Monnikenhuize. Wij zijn op zoek naar supporters die in de categorieën voetbal algemeen, Vitesse en foto-vragen de strijd aan durven gaan. Supporters, spelers, oud-spelers: iedereen is welkom!

Deelname en toegang zijn gratis. Geef je op als duo of individu. Als individu wordt je aan iemand anders gekoppeld.  De quiz wordt door een onafhankelijke quizmaster gepresenteerd en de antwoorden worden (relatief anoniem) op papier gegeven en door deze quizmaster gecontroleerd. Aanmelden vooraf heeft de voorkeur  via: supportersvereniging@vitesse.org Op de avond zelf is aanmelding vanaf 19:00 uur ook nog mogelijk.

 
Graag tot 24 april!  

Activiteitencommissie Supportersvereniging Vitesse

Supportersvereniging Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: