21 april 2014 In de media

SV vrijwilligers actief in aanloop naar seizoeneinde

In de laatste weken van dit seizoen zijn de vrijwilligers van de supportersvereniging druk met de organisatie van verschillende activiteiten voor de supporters. Een overzicht:
Donderdag 24 april: We nemen afscheid van Theo Jansen in het supportershome. Er staat een ongedwongen avond op het programma met een leuke quiz waarin een mooie prijs te winnen is. Voor meer informatie klik hier.
 
Vrijdag 25 april: Om 12.00 uur sluit de verkiezing voor de Speler van het Jaar. Dé kans voor supporters om te laten weten wie in hun ogen de beste was dit seizoen. Klik hier om je stem uit te brengen.
 
Zondag 27 april: Na afloop van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles bezoeken de volledige selectie en technische staf het supportershome. We maken de Speler van het Jaar bekend en vieren hopelijk rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal. Hier vind je alle informatie.
 
Vrijdag 2 mei: Ook dit jaar ontbreekt de Vitesse-Quiz niet. Tijdens deze avond kun je de strijd aangaan met je medesupporters  en laten zien hoe groot je kennis is van Vitesse en voetbal in het algemeen. Hier vind je alles wat je  moet weten om deel te kunnen nemen.
 
Zaterdag 10 mei: Het is weer tijd voor het Charly Bosveld zaalvoetbaltoernooi. Al vele jaren wordt dit toernooi georganiseerd. Wil je meedoen? Hier vind je alle informatie over inschrijving, kosten, tijdstip en locatie.

 


 

 

 
SV / Foto SV

Hoofdsponsor: