26 maart 2010 In de media

SV Paasbingo met Stevanovic en Drost

Rond de honderd Vitesse supporters verzamelden zich vrijdagavond jl. in Supportershome Monnikenhuize voor de SV Paasbingo. Onder hen Dalibor Stevanovic en Jeroen Drost.

 

 

prijzen.jpg

Er werd fanatiek om de prijzen gespeeld die de activiteitencommissie van de supportersvereniging (SV) bij elkaar hadden gebracht. Tien spelronden met ieder drie kansen en een supperronde voor de extra grote cadeau’s. Dit alles mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren die de SV en Vitesse een warm hart toedragen. 

publiek.jpg

Onder de aanwezige supporters Vitesse selectiespelers Dalibor ‘Dado’ Stevanovic en Jeroen Drost. Zij speelden vol overgave mee en namen ook drie spelronden plaats achter de bingomachine. Jeroen om de aanwezige spelers van de gelukkige nummers te voorzien, Dado in goed Nederlands met charmant Sloveens accent voor het oplezen van de getrokkken getallen.

bingokl.jpg

Stevanovic had zijn vrouw, zoontje Adrian en familieleden meegebracht. Zij mengden zich onder de aanwezige supporters. Adrian vermaakte zich best met de fans, de lottoballen en alle aandacht.

dadoadriankl.jpg

Ook een gezellige activiteit van de supportersvereniging meemaken? Houdt de agendapagina van de SV in de gaten. Meer info hier.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: