15 januari 2018 In de media

Sven van Doorm en Vitesse praten over nieuw contract

Sven van Doorm en Vitesse praten over een nieuw contract. De driejarige verbintenis van de 20-jarige middenvelder loopt na dit seizoen af.
Volgens de speler van Jong Vitesse zijn de besprekingen net begonnen. ,,Ik kan bij Vitesse blijven, ze willen mij een nieuw contract geven. Ik wil graag de stap naar de eerste selectie maken, dat is belangrijk. Maar ik weet niet of die kans er is. We zijn ook pas net in gesprek.”

Van Doorm keerde dit seizoen terug nat twee jaar blessureleeed. Hi scheurde tot twee keer toe zijn rechter kruisband af.  ,,Dat was twee keer een jaar revalideren. De eerste keer scheurde ik hem na een tackle met twee benen, de tweede keer zo maar. Dezelfde knie en dezelfde plek ja.”

Begin dit seizoen sloot de geboren Epenaar, die in 2006 van EZC’84 naar Vitesse onder 10 jaar kwam, weer aan. Hij is een van de liefst vijf spelers die na langdurig blessureleed instroomde. Niemand was er zo lang uit als hij. ,,Het voelt goed, ik speel weer als voor die twee jaar. Ik ben er ook sterker van geworden, vooral mentaal. Twee jaar lang zie je jouw ploeggenoten lekker voetballen, terwijl ik hier beneden (fitness-ruimte, EvdW) aan het werk ben.”

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: