7 juli 2017 In de media

Symbolische actie Vitesse-supporters Johan Cruijff Schaal

Via de eigen website heeft Supportersvereniging Vitesse aangegeven geen buskaarten te verkopen voor de verplichte buscombi voor de Johan Cruijff Schaal op zaterdag 5 augustus in Rotterdam.
Slechts een aantal supporters zullen worden afgevaardigd om op deze wijze een symbolisch statement te maken richting het besluit van de KNVB om niet meer dan 1.200 tickets beschikbaar te stellen voor de uitspelende partij.
 
De directie van Vitesse heeft de afgelopen weken – zie eerdere berichtgeving (Vitesse ontstemd over rol KNVB bij organisatie Johan Cruijff-schaal) – er alles aan gedaan om de KNVB op andere gedachten te brengen. Vertegenwoordigers van de voetbalbond hebben daarbij aangegeven dat ze zullen onderzoeken hoe dit in de toekomst aangepast kan worden. Voor dit jaar zal dit geen gevolgen meer hebben en blijft het bij de toezegging van slechts 1.200 tickets.
 
Afgelopen week heeft een afvaardiging van directie, staf en spelers van Vitesse opnieuw met diverse vertegenwoordigers uit de Supportersvereniging Vitesse en diverse andere supportersgroepen gesproken over de impact van het definitief ingenomen standpunt van de KNVB.
 
De directie, staf en spelersgroep van Vitesse steunt het gedragen ongenoegen van haar supporters en begrijpt de gedachte om een symbolisch statement te maken.
 

Vitesse / Foto’s SV – Vitesse

Hoofdsponsor: