28 juli 2016 In de media

Technisch directeur Mo Allach verlengt contract

Vitesse en technisch directeur Mo Allach zijn een contractverlenging tot medio 2018 overeengekomen.
Allach is vanaf oktober 2013 de technisch directeur in Arnhem.

In het eerste seizoen van Allach bij Vitesse werd een zesde plaats in de Eredivisie behaald. Een jaar later werd, na een vijfde plaats, Europees voetbal afgedwongen via de play-offs. Vorig seizoen eindigde Vitesse met een negende plaats buiten de play-off plaatsen. In de afgelopen seizoenen werd Jong Vitesse kampioen, won Vitesse O19 de beker, wist Jong Vitesse zich te plaatsen voor de tweede divisie en spelen jeugdteams op het hoogste niveau.

Allach over zijn contractverlenging: “Ik ben blij dat wij het wederzijds vertrouwen in elkaar hebben uitgesproken. We kunnen verder gaan bouwen aan een sterke en toekomstbestendige technische visie. Ook kijk ik er naar uit om te blijven samenwerken met alle kundige collega’s.”

Algemeen directeur Joost de Wit is verheugd: “Mo is de initiator van een sterk technisch beleid waaraan iedereen binnen Vitesse houvast heeft. De selectie, de voetbalacademie, de scouting en onze innovatieprojecten zijn de pilaren van dit beleid.

Spelen in de top van de eredivisie, jeugdspelers die doorstromen naar de selectie, goede spelers scouten die waarde vertegenwoordigen, de bewijzen zijn daar. Wij willen met Vitesse een stabiele subtopper in Nederland zijn. Mo is bij uitstek de persoon die de inhoudelijke voorwaarden schept om tot de gewenste resultaten te komen.”
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: