10 mei 2014 In de media

Teleurgestelde Bosz sluit vertrek uit: “Ik ben er gewoon weer bij”

Trainer Peter Bosz eindigde zaterdag het seizoen met Vitesse in mineur. Hij verloor met zijn ploeg op eigen veld van FC Groningen (1-4), dat daardoor de finale van de play-offs om Europees voetbal bereikte.
"Het was niet goed", keek hij terug. "We hadden geen grip op de wedstrijd en waren overal te laat. Het geloof was ook weg. De laatste wedstrijden waren van slecht niveau. We kunnen slecht met tegenslagen omgaan."

Vitesse streed tot de winterstop mee om de landstitel. "Dat gebeurde met fris en aantrekkelijk voetbal", zei Bosz. "Laten we dat niet vergeten. Maar na de winterstop zakten we te vaak door de ondergrens. Er was ook veel onrust. Het begon al met het trainingskamp zonder Dan Mori. Daarna volgde onrust rond Merab Jordania. Als het onrustig is in de top, werkt dat ook door naar het elftal."

Bosz weet niet hoe zijn selectie er volgend seizoen uitziet. "We moeten afwachten wat er met de jongens van Chelsea gebeurt", zei hij. "We zullen kijken wat het allemaal gaat worden. Ik ben er in ieder geval gewoon weer bij."
 

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: