4 mei 2014 In de media

Theo Bos-sjaal voor uitsupporters

Alle supporters die met Vitesse mee reisden naar Utrecht hebben in het uitvak een exclusieve Theo Bos-sjaal ontvangen. De sjaal zal niet verder verspreid of in de verkoop worden gebracht.
De ruim 400 Vitesse-supporters toonden massaal bij aanvang van de wedstrijd de 'Mister Vitesse-sjaal'.

De wedstrijd stond in het teken van de legendarische nummers vier van FC Utrecht en Vitesse, David di Tomasso en Theo Bos.
 

De aftrap van de wedstrijd werd door Noah di Tomasso, zoon van de overleden FC Utrecht-speler David di Tommaso, verricht. Na afloop reikt Audrey di Tommaso, de weduwe van de overleden speler, de David di Tommaso Trofee uit. Deze prijs wordt aan het eind van elk seizoen gegeven aan de beste speler van het seizoen bij FC Utrecht.

De Vitesse-supporters herdachten Theo Bos al eerder tijdens de wedstrijd Vitesse – FC Utrecht in GelreDome in het kader van de herdenking van de beide nummers vier. Ook tijdens de wedstrijd Vitesse – Roda JC, een jaar na de sterfdag van de legendarische Vitesse-speler en oud-trainer, ging de beeldtenis van Theo Bos in GelreDome omhoog en werd tijdens de vierde minuut zijn naam langdurig gescandeerd.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: