13 december 2019 In de media

Theo Janssen ambassadeur stichting Gaandeweg

Theo Janssen wordt ambassadeur van stichting Gaandeweg. De huidige trainer/coach van Vitesse O19 en voetbalanalyticus bij ‘Studio Voetbal’ gaat zijn steentje bijdragen aan deze stichting.

Sinds 1988 biedt Stichting Gaandeweg gezinnen met een jonge kankerpatiënt een vakantieweek (of desgewenst een lang weekend) aan. Ze beschikken over eigen luxe bungalows verspreid door Nederland. Daarnaast hebben ze afspraken met diverse bungalowparken in het land.

Doordat gezinnen er echt even helemaal uit zijn, maakt hoogspanning plaats voor ontspanning. Er wordt gefietst, buiten gespeeld, gebowld en er worden gezelschapsspelletjes gedaan. Een lach, een traan, alles kan en mag. Het gezin heeft weer even aandacht voor elkaar, de ziekte schuift wat naar de achtergrond. Zo wordt op een natuurlijke manier energie opgedaan voor alle onderzoeken, opnames en behandelingen die nog zullen komen.

Stichting Gaandeweg organiseert en bekostigt honderden korte vakanties per jaar. Met alle liefde.

,,Als vader kan ik mij voorstellen dat het leven van gezinnen op zijn kop staat als een van de kinderen te maken krijgt met kanker. Het is heel fijn dat de stichting Gaandeweg deze gezinnen kan helpen even op adem te komen. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen”, licht Janssen zijn ambassadeurschap voor Gaandeweg toe.

Supportersvereniging Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: