26 februari 2014 In de media

Theo Janssen is even modeontwerper

Vitesse-voetballer Theo Janssen is voor even modeontwerper. Hij presenteerde woensdagmiddag in de Arnhemse wijk Klarendal een zelf ontworpen T-shirt met als thema ‘Voetbal is oorlog’….
De momenteel geblesseerde Arnhemmer heeft het shirt samen met de ontwerpers van Okimono in Arnhem ontworpen. Het thema is 'Voetbal is oorlog'. Er staat een foto op het shirt van het oude schoolvoetbalteam waarmee Janssen in 1992 kampioen van Nederland werd. De spelers zijn vanwege het thema uitgerust met geweren.

Er zijn maar 100 exemplaren van het T-shirt gemaakt. Die zijn allemaal al verkocht. Velen van de kopers waren bij de presentatie van het T-shirt.
 


 
Theo Janssen geniet van weerzien met oude schoolteam

Vitesse-speler Theo Janssen genoot van het weerzien met zijn oude schoolteam, dat op het door hem ontworpen t-shirt te zien is.

"Met dit team zijn we kampioen van Nederland geworden. Het is 22 jaar geleden. Maar het klikt wel weer. En een voordeel is dat ik tussen deze jongens heel slank uitzie."
 

"Het shirt dient een goed doel, de stichting Jaimy. Die doet heel veel voor kinderen in ziekenhuizen die in ruimtes liggen waar vanwege hygiëne geen speelgoed naar binnen kan. De stichting zorgt ervoor dat die kinderen toch speelgoed krijgen, zodat ze ook wat anders kunnen doen dan alleen maar televisie kijken."

"Ik zou best nog een t-shirt willen ontwerpen. Ik heb er ook al één gemaakt voor de derby tegen NEC met een Vitesse-adelaar die een NEC-konijntje pakt. Dat is een enorme hype onder de Vitesse-supporters en dat begrijp ik ook wel, want het is ludiek. Misschien maak ik via een t-shirt over een jaartje ofzo wel bekend dat ik ermee stop. Dat zou wel leuk zijn."
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: