2 april 2014 In de media

Theo Janssen zet handtekening onder contract

Woensdag 2 april heeft Theo Janssen zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot 2019 aan de club verbindt. Begin maart liet de middenvelder weten per direct te stoppen als voetballer.
Janssen is vanaf 1 juli scout van Vitesse. Daarnaast wordt hij techniektrainer van de talentengroep van de voetbalacademie.

Scout
Al in de eerste week van maart was Janssen actief als Vitesse-scout. "Ik ben al met Bosko (Bursac red.) en Mo Allach weggeweest. Ik heb ondertussen al een aantal wedstrijden gezien en ook al een paar rapporten geschreven. Vanaf 1 juli begin ik officieel, maar ik ben nu al met Mo richting volgend seizoen aan het kijken."

Afscheid
Theo Janssen neemt in de week voorafgaand en tijdens Vitesse vs Go Ahead Eagles afscheid als voetballer. Een echte Theo-week. Het belangrijkste voor Janssen zijn de supporters. "Samen met Vitesse heb ik gesproken over mijn afscheid. Ik mocht zelf kiezen wanneer ik dit wilde doen. Zelf wilde ik dit graag de laatste wedstrijd van het seizoen doen. Op het veld tijdens Vitesse vs Go Ahead Eagles is het een kort afscheid. De donderdag voor het duel is mijn afscheid met de supporters. Dat wordt een stuk intiemer."
 

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: