27 april 2014 In de media

Theo Janssen: “Bedankt voor de fantastische jaren”

In een goed gevuld GelreDome heeft Theo Janssen zondagmiddag afscheid genomen als profvoetballer. De oud-speler van Vitesse nam deze hele week deel aan diverse activiteiten.
In de rust van Vitesse vs Go Ahead Eagles vond de finale plaats met een zichtbaar geëmotioneerde Janssen 

Voorafgaand aan het duel reikte Janssen de prijzen uit aan de winnaars van de schoolvoetbalfinales. In de rust kwam hij samen met zijn dochter Iris het veld van GelreDome op. De klanken van de opkomstmuziek 'Whatever you want' waren op de achtergrond hoorbaar.
 

 
 

Na speeches van Jan Snellenburg, Ester Bal en een paar woorden van Janssen zelf begon de oud-middenvelder aan zijn afsluitende ereronde. Als cadeau kreeg Theo Janssen een lijst met alle wedstrijden en als extra zijn eerste contract uit 1997. In een korte speech bedankte Theo Janssen alle supporters voor de 'fantastische jaren'.
 

Tijdens de ronde langs alle tribunes bedankten de supporters hun held en andersom. Op de schermen in GelreDome was een video te zien waarin supporters en heel veel prominenten uit het Nederlands voetbal Theo bedankten! Ook een aantal bedrijven uit de Business Club Vitesse GelreDome deden dit via de LED-boarding in het stadion.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: