10 februari 2010 In de media

Theo Bos baalt van gemiste kans bij Sparta

Vitesse-trainer Theo Bos kon gisteravond op Het Kas­teel vrede hebben met de 1-1 bij Sparta. Op basis van de wedstrijd dan, zei Bos, die verre van tevre­den was met de prestatie van zijn ploeg.
Dit is weer een gemiste kans. Na­tuurlijk ben ik teleurgesteld, we hebben niet het niveau gehaald van Heracles uit en PSV thuis”, zei de trainer, die uit de losse pols een vijftal oorzaken oplepelde. „Het veld was erg slecht, moeilijk voor ons combinatievoetbal, we misten ons vaste verdedigingscentrum Sprockel/ Van Diermen (Sprockel viel na 35 minuten uit met spier­blessure, red.), Kaya was licht ge­blesseerd en speelde minder, Pluim kwam niet voor in het spel, er waren sowieso meer spelers niet in vorm en we misten agres­sie.”

Omdat de Arnhemse gelijkmaker zo laat viel, telde Bos maar zijn ze­geningen. „Voor de winterstop ver­loren we dit soort potjes, nu speel je gelijk. Maar we zijn uit toch al een stuk minder dan thuis. Dat verschil is veel te groot. Ik vond het een beetje plichtmatig soms, zo hebben we meer uitwedstrij­den gespeeld.”

De Gelderlander

Hoofdsponsor: