27 augustus 2012 In de media

Theo Janssen: ik ben opgelucht

Theo Janssen tekent bij Vitesse voor drie jaar. Na die periode hoopt de Arnhemmer in de jeugdafdeling van de club te werken.
‘Ik voel me opgelucht, zo kun je het wel stellen ja’, reageert Janssen op de website van zijn agency Sport Promotion. ‘Dit heeft echt allemaal veel te lang geduurd. Dat lag niet aan mij of aan onze eisen.’

"Van mijn kant is er alleen maar duidelijkheid geweest: ik wilde graag naar Vitesse en heb van begin af aan gezegd dat ik daar ook zelf in wilde investeren. Gevoel is voor mij belangrijker dan euro’s. Dus heb ik meteen laten weten dat ik me zonder probleem zou aanpassen aan de salarisstructuur bij Vitesse. Nee, het probleem lag in dit geval echt tussen de clubs", aldus Janssen.

Janssen koestert geen wrok naar Ajax. "Ik zal altijd met veel plezier terugkijken op mijn tijd in Amsterdam. We hebben toch de titel gepakt vorig seizoen, dat was een kick om mee te maken. De reden dat ik weg wilde heeft ook niets te maken met de club op zich. Maar alles met het perspectief dat ik geboden kreeg op het veld."

 

Omroep Gelderland TxT / Foto’s SV

Hoofdsponsor: