9 augustus 2012 In de media

Theo Janssen komt naar Vitesse

De verwachting is dat Vitesse vrijdag, of eventueel begin volgende week,Theo Janssen presenteert als nieuwste aanwinst.
De 31-jarige Arnhemmer is volgens meerdere bronnen rondom de club akkoord met Vitesse over een verbintenis voor twee jaar.

Ook zijn huidige club Ajax en Vitesse zijn de afgelopen week op hoofdlijnen tot overeenstemming gekomen. Middenvelder Janssen, zelf niet bereikbaar voor commentaar, wilde al een tijdje graag terug naar zijn oude club waarvoor hij liefst tien jaar uitkwam.

Trainer Rutten liet al meerdere malen weten dat hij Janssen snel wil toevoegen aan zijn selectie. Interim-directeur Kasakowski zei donderdagmiddag dat hij zich eerst wil concentreren op de Europa League wedstrijd tegen FC Anzhi die vanavond (20:00 uur) op het programma staat. Eerder zei de rechterhand en vertrouwenspersoon van eigenaar Jordania dat Vitesse Janssen absoluut wil aantrekken.


Technisch Directeur Vitesse ontkent akkoord tussen Ajax en Vitesse over Janssen

Voor de camera van Eredivisie Live ontkent technisch directeur van Vitesse Ted van Leeuwen dat er al een akkoord zou zijn tussen Ajax en Vitesse.

‘De status is dat iedereen weet dat we geïnteresseerd zijn en dat iedereen weet dat Ajax nog iets teveel vraagt.’ Maar volgens Van Leeuwen is het niet uitgesloten dat Janssen naar Arnhem komt. ‘Het hangt af van wat Ajax vraagt. Maar misschien is er straks wat mogelijk.

Omroep Gelderland TxT / Eredivisie Live / Foto’s SV

Hoofdsponsor: