5 april 2011 In de media

Theo Janssen nuanceert uitspraken

Technisch directeur Ted van Leeuwen van Vitesse wil niet ingaan op een mogelijke terugkeer van Theo Janssen bij de Arnhemse club.

"We gaan daar geen mededelingen over doen. We gaan niet op iedere naam reageren", aldus Van Leeuwen. "Theo Janssen is voor elke club interessant. Het gaat om de verhouding van prijs en kwaliteit", is het enige dat de technisch directeur kwijt wil.

Theo Janssen zei onlangs in het radioprogramma VitesseLive dat hij een terugkeer bij Vitesse niet uitsluit. Bij goed aanbod uit Arnhem zou hij een terugkeer zeker overwegen.


Janssen nuanceert uitspraken over terugkeer Vitesse 

Vitesse zit altijd in zijn hart, maar een terugkeer naar de Arnhemse club op korte termijn is ‘absoluut niet aan de orde’ voor Theo Janssen.

Janssen stond zondag tijdens de rust van de Gelderse derby VitesseLive te woord. Daarbij kwam ook een rentree voor de Arnhemse club ter sprake. De middenvelder zinspeelde ogenschijnlijk op een terugkeer.

Maar dat gaat er zeker komende de jaren nog niet van komen. ‘Ik heb een goed gevoel bij Vitesse en zal dat ook altijd houden’, zegt Janssen tegen Voetbal International. ‘Maar dat is het ook. Een terugkeer is voorlopig absoluut niet aan de orde.’

Janssen heeft bij FC Twente nog een contract tot medio 2012. Pas komende zomer gaat de 29-jarige middenvelder bekijken of hij zijn carrière mogelijk buiten Enschede een vervolg gaat geven.


 Janssen: "Impact van woorden onderschat"

Theo Janssen werd de afgelopen dagen gelinkt aan een terugkeer bij Vitesse. Dit gerucht werd gevoed door een interview bij VitesseLive, waarin Janssen zinspeelde op een terugkeer.

"Ik heb gezien tot welke reacties het heeft geleid, maar ik wil de mensen geen valse hoop geven", aldus Janssen tegen De Gelderlander. De middenvelder van FC Twente gaf aan dat hij misschien terug zou keren naar Arnhem bij een heel goed bod. Daar heeft hij achteraf spijt van.

"Ik heb de impact onderschat en achteraf weet ik dat ik veel duidelijker had moeten zijn. Ik heb een contract tot 2014 en ik speel nu in de top. Op dit moment is het niet logisch sportief gezien een stap terug te maken. Vitesse is de komende jaren nog in opbouw", vervolgt Janssen.

"Maar als ze bij Vitesse iets moois neerzetten, dan wil ik daar graag onderdeel van zijn. Ik wil sowieso graag mijn carrière afsluiten bij Vitesse", besluit de oud-speler van Vitesse. De kans bestaat dat Janssen komende zomer bij Twente vertrekt gezien de buitenlandse interesse.

Omroep Gelderland txt / VI / Goal

Hoofdsponsor: