3 november 2012 In de media

Theo Janssen stopt mogelijk eerder

Vitesse-speler Theo Janssen stopt mogelijk eerder met voetballen. De 31-jarige Janssen heeft bij Vitesse een contract voor nog tweeënhalf jaar. Hij denkt er echter over om al na het volgend seizoen te stoppen als speler.
"Toen ik mijn contract tekende bij Vitesse hebben we afgesproken dat ik voor drie jaar zou tekenen. Maar dat het zou kunnen dat ik zeg; het laatste jaar… ik voel me niet fit, ik wil wat anders gaan doen. Dan kan ik binnen de club iets anders gaan doen." Mogelijk wordt hij dan jeugdtrainer of assistent.

Janssen is een clubicoon
Janssen is een van de populairste spelers uit de clubhistorie van Vitesse. Hij speelde tot dusver 213 competitieduels voor de Arnhemse club, waarin hij 21 keer scoorde.

Janssen debuteerde als 17-jarige, op 9 december 1998 tegen NAC. Tot de zomer van 2008 speelde hij bij Vitesse, alleen onderbroken door een huurperiode van een halfjaar bij Racing Genk. In 2008 verkaste bij naar FC Twente en drie jaar later naar Ajax. Met beide clubs werd hij een keer landskampioen. In augustus dit jaar kwam hij terug naar Vitesse.

 

Omroep Gelderland TxT / Foto’s SV

Hoofdsponsor: