9 augustus 2012 In de media

Theo kom(t) naar huus

Wie twijfelt er nog aan. De Vitesse-supporters riepen donderdagavond tijdens het Europacupduel Vitesse – Anzhi massaal om Theo Janssen. De clubs Ajax en Vitesse maken nog wat omtrekkende bewegingen, een technisch directeur zegt dat het nog niet rond is en de regionale media melden zijn komst naar Arnhem al.
Arnhemse Theo zelf deed de afgelopen dagen nog zijn best om wat rookwolken op te werpen. ‘Hij had een goed gesprek gehad met zijn huidige trainer Frank de Boer en die was duidelijk geweest.’ En Janssen had het over ‘ooit terug komen naar Arnhem, dat was zeker’. Hij kon alleen niet vertellen wanneer ‘ooit’ was.

Donderdagavond zat hij echter onderuitgezakt op de bovenste rij op de West-tribune naar Vitesse – Anzhi te kijken. Het mag allemaal nog niet duidelijk worden, maar hij zag al wat Vitesse nodig heeft en zijn rol wordt. ‘Ooit’…

De Vitesse-supporters laten zich niet voor de gek houden. Welkom thuis, Theo! ‘Ooit’… en tot zondag aanstaande, uiterlijk de week daarna, op het het middenveld, in de stad waar je hart ligt.

Supportersvereniging Vitesse / Foto SV

Hoofdsponsor: