3 juli 2018 In de media

Thomas Buitink tekent vierjarig contract

Thomas Buitink heeft een vierjarig contract ondertekend. De talentvolle spits uit de Vitesse Voetbal Academie maakte afgelopen seizoen zijn debuut in het eerste elftal.
Voor de in Nijkerk geboren aanvaller wordt dit al zijn negende seizoen in het geel-zwart. De 18-jarige Buitink is veelvoudig jeugdinternational en speelde afgelopen seizoen vaak mee bij het succesvolle Jong Vitesse in de Derde Divisie. Op 11 februari 2018 was het grote moment daar. Buitink maakte zijn debuut in het betaald voetbal in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd vs Feyenoord. Tien minuten voor tijd kwam Buitink in het veld voor Luc Castaignos.

Buitink is trots op zijn nieuwe verbintenis: “Ik ben super blij met mijn contract. Na al die jaren hard werken in het Vitesse-shirt, heb ik vorig jaar mijn debuut mogen maken. Een heel bijzonder moment, maar ook pas een begin. Ik wil de komende jaren uitgroeien tot een vaste spits in de selectie van Vitesse. Dat de club mij een vierjarig contract aanbod voelt ook als blijk van waardering en vertrouwen.”

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: