5 augustus 2021 In de media

Thomas Letsch kijkt uit naar GelreDome mét supporters

Letsch leeft toe naar speciaal duel met Dundalk.

Voor de Vitesse-trainer wordt het duel met de Ieren van donderdagavond hoe dan ook een speciale. Er zijn sinds de komst van de Duitse trainer naar Arnhem namelijk voor het eerst supporters welkom in het Gelredome.

Vitesse speelt donderdag in de derde voorronde van de Conference League tegen het Ierse Dundalk. Letsch is op zijn hoede. “Het is een sterke tegenstander, maar wij hebben genoeg vertrouwen in de wedstrijd om door te gaan. Ze spelen erg fysiek en zijn sterk in het verdedigen. Het is een typisch Iers team, we weten waar we op moeten letten”, vertelt de oefenmeester op het YouTube-kanaal van de Arnhemmers.

Het is voor Letsch nieuw dat er donderdagavond supporters aanwezig zullen zijn bij een thuiswedstrijd van Vitesse. “Ja, het is erg bijzonder”, reageert Letsch op de terugkeer van de fans na de coronacrisis. “Ik houd van ons stadion, ik houd van het Gelredome. Ik ben benieuwd hoe het is als er supporters zitten.”

Vitesse kende een wisselende voorbereiding, maar Letsch is ervan overtuigd dat zijn ploeg klaar is voor het tweeluik met Dundalk. “We hebben hier het afgelopen jaar hard voor gewerkt en nu krijgen we de kans om Europees voetbal te spelen. Vooral de laatste wedstrijd in de voorbereiding liet zien dat we op de juiste weg zijn en klaar zijn voor deze wedstrijd.”

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: SV

Hoofdsponsor: