23 november 2012 In de media

Thuiskampioen ontmoet uitkampioen

PSV won dit seizoen alle thuiswedstrijden en ontmoet zondag in Eindhoven het Arnhemse Vitesse dat alle uitwedstrijden won. De twee zwaargewichten spelen om 14.30 uur tegen elkaar.
De nummer drie van de Eredivisie-competitie Vitesse werkt met een vrijwel volledige selectie toe naar de topper tegen PSV. Alleen Frank van der Struijk is herstellende van een voetblessure en nog niet inzetbaar.

Vitesse-trainer Fred Rutten wilde vrijdag tijdens het persuurtje niet ingaan op zijn opstelling. Vermoedelijk start de basisploeg die voorbije weken won van Ajax en NEC en gelijk speelde tegen FC Twente..

Vitesse staat vijf punten achter op koploper PSV. Bij winst kunnen de Arnhemmers goede zaken doen en op twee punten komen van de koploper. Bij verlies is een mogelijke titel ver uit zicht.

De statistieken zien er minder gunstig uit voor Vitesse. De Arnhemmers verloren de laatste tien uitwedstrijden tegen PSV. De laatste winst dateert al weer van september 2001, toen Gert Claessens en Theo Janssen scoorden in het met 0-2 gewonnen duel. Vitesse geldt als serieuze tegenstander sinds het Ajax met 0-2 in de Amsterdam ArenA versloeg en tot nu toe al haar uitwedstrijden wist te winnen.

Vermoedelijke opstelling: Velthuizen; Kalas, Kashia, Van der Heijden, Van Aanholt; Ibarra, Van Ginkel, Janssen, Kakuta; Reis en Bony.

 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: