10 september 2016 In de media

Tighadouini is gretig: “Het publiek moet op de banken”

Na een teleurstellend seizoen bij Málaga wil Adnane Tighadouini zijn carrière dit seizoen bij Vitesse weer op het juiste spoor zetten.
De gehuurde buitenspeler wil belangrijk zijn met doelpunten en assists en hoopt bovendien het publiek te vermaken.

Fans van Vitesse zullen nog moeten wachten op de entree van de aanvaller, aangezien hij nog niet helemaal fit is. Zaterdagavond doet hij ritme op bij Jong Vitesse. "Ik ben blij weer terug te zijn en wil lekker gaan voetballen. Ik heb bij Málaga weinig gespeeld. Er was ook geen uitzicht op speeltijd. Dan is Vitesse de beste keuze voor mij. Ik heb hier de jeugd doorlopen. Ik heb er tien jaar gevoetbald. Ik heb ook mijn debuut bij Vitesse gemaakt, maar ben op jong leeftijd (18, red.) vertrokken. Nu keer ik met veel meer bagage terug", vertelt hij aan het AD.

Na een seizoen in Arnhem wil hij weer hogerop. "Ik zie Vitesse als een tussenstap. De ambitie om hogerop te komen is onverminderd. Maar dan moet ik mijn kwaliteiten nu ook tonen. Ik wil belangrijk zijn voor het team door middel van doelpunten en assists. Ik wil dit seizoen hoog eindigen met Vitesse. En het publiek moet natuurlijk op de banken. Ik wil ook zorgen voor vermaak. Ik heb er ontzettend veel zin in."
 

FcUpdate / Foto’s SV

Hoofdsponsor: