29 augustus 2016 In de media

Tighadouini keert terug naar Vitesse

Adnane Tighadouini gaat weer voetballen bij Vitesse. De buitenspeler speelt op dit moment bij Malaga CF in Spanje, maar wordt een jaar verhuurd aan de Arnhemmers. De handtekening is nog niet gezet, maar dat zal dinsdag of woensdag gebeuren, zo meldt zijn zaakwaarnemer.
Tighadouini is een speler die bij Vitesse werd opgeleid. De voetballer brak uiteindelijk nooit door bij de Arnhemmers en werd vervolgens verhuurd aan Volendam en Cambuur. Daarna tekende de vleugelspeler een contract bij NAC Breda, waar hij een heel goed seizoen draaide.

In Breda verdiende hij vervolgens een transfer naar Malaga, maar daar kwam Tighadouini niet echt uit de verf. Hij werd verhuurd aan het Turkse Kayserispor.

Vitesse zal blij zijn met zijn komst, want op de vleugels kunnen de Arnhemmers nog wel wat extra mensen gebruiken. Op dit moment kunnen alleen Mitchell van Bergen (17 jaar), Nathan en Milot Rashica daar spelen. Navarone Foor kan daar ook uit de voeten, maar zijn sterkste positie is op het middenveld.


Vitesse huurt Tighadouini van Málaga

Adnane Tighadouini keert terug bij Vitesse. De aanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van Málaga.Tevens hebben de Arnhemmers een optie tot koop bedongen bij de Spaanse club. Vitesse betaalt alleen een huursom aan Málaga, dat verantwoordelijk blijft voor het salaris van de 23-jarige vleugelspits.

Tighadouini werd het afgelopen seizoen verhuurd aan het Turkse Kayserispor. Hij begon zijn loopbaan bij Vitesse. Via FC Volendam en SC Cambuur kwam de Marokkaan terecht bij NAC Breda, waar hij een transfer naar de Primera Division verdiende.

Vorig seizoen kwam hij tot tien duels voor Málaga, waarin hij een goal maakte. Bij Kayserispor kwam hij zeven keer in actie. (FOX Sports)


Tighadouini op weg naar Vitesse

Vitesse gaat Adnane Tighadouini dit seizoen huren van Malaga. De Arnhemse club is in gesprek met de Spaanse werkgever van de buitenspeler, bevestigt technisch directeur Mo Allach.Tighadouini wil zelf graag terugkeren naar Arnhem en als de laatste formaliteiten en de medische keuring succesvol worden afgerond, zet hij waarschijnlijk dinsdag zijn handtekening onder een huurovereenkomst.

FC Twente

Tighadouini stond eerder ook in de belangstelling van onder meer FC Twente, maar de tukkers hebben de hoop op de komst van de aanvaller (23) opgegeven.

Tighadouini doorliep de jeugdopleiding van Vitesse  en verdiende vervolgens bij NAC Breda een toptransfer naar de Primera Division. Malaga verhuurde hem afgelopen jaar al in de tweede seizoenshelft aan het Turkse Kayserispor. Tighadouini heeft in Spanje nog een contract tot medio 2020.
 


NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. Een transfer is pas definitief als het door Vitesse op de eigen site vitesse.nl wordt bevestigd.
Omroep Gelderland – FoxSports – TG / Foto’s SV

Hoofdsponsor: