28 november 2016 In de media

Tighadouini kritisch in supportershome

Het was zijn eerste goal in de eredivisie sinds zijn terugkeer. Adnane Tighadouini was allerminst tevreden na het 2-2 gelijkspel tegen Excelsior. In Supportershome Monnikenhuize toonde de doelpuntenmaker zich kritisch over de eigen ploeg en zichzelf.
Met een mooie goal zette 'Adje' de Arnhemmers zaterdag weer naast Excelsior. Hij werd prompt als invaller verkozen tot Man of the Match, een zeldzaamheid. "Het was een hele goede actie van Milot Rashica vanaf eigen helft. Maar we hebben het gewoon niet goed gedaan vandaag."

De aanvaller moest het doen met een rol als invaller: "Natuurlijk wil ik altijd spelen. Maar de trainer heeft gezegd dat ik nog fitter moet worden en daar ben ik hard voor aan het werk."

Supporters wijzen bij een serie teleurstellingen vaak op de inzet van de spelersgroep. Hoe kijkt Tighadouini ertegenaan? "Ik vind dat we ons best doen, maar we moeten slimmer ons best doen. Meer op een andere manier." Zijn kritische woorden werden met instemming begroet door de aanwezige supporters.
 


 

Naast Tighadouini waren ook Julian Lelieveld en Arshak Koryan te gast in het supportershome. De geboren Arnhemmer en de Rus maakten hun debuut voor de supporters. Arshak Koryan versierde een penalty, maar was het ook rood, zoals Guram Kashia betoogde? Koryan: "Ik weet het niet. Ik weet niet eens zo goed wat er nu gebeurde. Guram vond het rood, maar ik moet het nog eens zien op televisie."

Koryan doet het goed bij Jong Vitesse en supporters zijn daar lovend over zijn kwaliteiten. Na dit seizoen loopt zijn contract af. Over zijn toekomst wilde Koryan nog niet veel kwijt: "Daar ben ik nu nog niet mee bezig. My future is always next game."
 


 

Julian Lelieveld is naast speler ook supporter van Vitesse. De teleurstelling droop dan ook van zijn gezicht. Toch maakte ook hij na de wedstrijd ruim de tijd voor de supporters van Vitesse voor een praatje en een foto- en signeermoment.

Man of the Match Adnane Tighadouini zorgde er nog voor dat een Vitesse-supporter de nieuwe bezitter werd van een Vitesse-thuisshirt. Ook komende wedstrijd tegen PEC Zwolle zal er weer een wedstrijdshirt worden verloot onder alle aanwezigen. Lootjes zijn gratis af te halen vanaf zo'n tien minuten na de wedstrijd bij de Wall of Fame (Speler van het Jaar-wand). 
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: