25 november 2016 In de media

Tighadouini: “Er moeten nu wel doelpunten en assist gaan komen”

Adnane Tighadouini hikt tegen zijn eerste doelpunt in dienst van Vitesse aan. Excelsior is zaterdagavond de tegenstander en dán moet het volgens de aanvaller gebeuren.
"Ik heb zelf nog niet gescoord en als aanvaller moeten er wel doelpunten en assist gaan komen. Het gaat al een beetje in mijn hoofd spelen", aldus Tighadouini, die dit seizoen door Vitesse wordt gehuurd van Málaga met recht op koop.

"Hopelijk valt 'ie snel, dan ben ik er overheen en komen ze eraan (de doelpunten, red.). Ik wil wel scoren, want dat geeft een boost en vertrouwen voor de komende wedstrijden."

En dat is nodig ook, want Tighadouini is de laatste weken niet onomstreden onder trainer Henk Frasser. "Ik ben ook nog niet helemaal fit, heb soms nog wat klachten. Maar dat weerhoudt mij niet van het spelen", vervolgt hij.

In het duel met Excelsior start moet Vitesse voor het eerst in vijf wedstrijden weer eens drie punten pakken. "Ik denk dat dat nu wel eindelijk binnen is bij iedereen. Het moet binnen zijn nu. Het is ons al te vaak voorgekomen, het zijn punten die je weggeeft."
 

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: