23 februari 2018 In de media

Titelstrijd is nog lang niet gestreden

Jong Vitesse neemt het zondag 25 februari op Papendal op vs USV Hercules. Om 14.30 uur klinkt het eerste fluitsignaal van scheidsrechter De Cock voor de aftrap van de wedstrijd.
Ondanks dat Jong Vitesse er niet in slaagde om haar laatste twee wedstrijden te winnen, ligt de titelstrijd in de Derde Divisie zondag nog volledig open. Niet alleen de Arnhemmers lieten namelijk kostbare punten liggen, maar ook koploper UNA won de afgelopen twee wedstrijden niet. Daarom blijft de ploeg van trainer Joseph Oosting, met slechts twee punten verschil met UNA, nog altijd uitzicht houden op de koppositie.

Tegenstander Hercules, dat momenteel de tiende plek bekleedt, won afgelopen weekend thuis van Jong Vitesse-beul Jong De Graafschap. Met deze overwinning verstevigde de ploeg uit Utrecht haar positie op de ranglijst en mag het zelfs voorzichtig naar boven kijken.

In een eerdere ontmoeting wonnen de geel-zwarten met 1-3 van de Utrechters. Met een overwinning blijft Jong Vitesse de druk op UNA opvoeren. Mocht UNA, dat het opneemt tegen Jong De Graafschap, er niet in slagen om te winnen, dan kan Jong Vitesse zelfs de koppositie overnemen.

Vitesse / foto’s SV & Vitesse

Hoofdsponsor: