24 juni 2011 In de media

Toekomst Capellas bij Vitesse onzeker

Of er nog een rol voor Albert Capellas Herms bij Vitesse is weggelegd, blijft onduidelijk. De Arnhemse clubleiding doet geen uitspraken over de assis­tent­trainer, die een contract heeft tot medio 2012.

 „Vitesse kan daar nu nog geen mede­delingen over doen”, zei algemeen di­recteur Paul van der Kraan. „Ik ver­wacht dat er binnen een week duidelijkheid komt.”

In oktober 2010 tekenden Ferrer en Capellas een contract tot medio 2012 bij Vitesse. In de overeenkomst met Ferrer werd een clausule opgenomen waarbij Vitesse de overeenkomst tussentijds, per 1 juli 2011, kon beëindigen. Vitesse heeft deze gebruik gemaakt van de mogelijkheid om het contract vroegtijdig te ontbinden. Naar verluidt staat deze clau­sule ook in de overeenkomst met Capellas.

In tegenstelling tot Albert Ferrer, waarvoor het draagvlak binnen de club en de supporters tot een nulpunt was gedaald, heeft Albert Capellas bij beide partijen een hoog aanzien.

Veel zal afhangen van de nieuwe trainer van Vitesse. John van den Brom heeft een akkoord met de Arnhemmers. Vitesse moet nog tot overeenstemming zien te komen met ADO Den Haag. Van den Brom heeft nog een contact tot 2012 bij de Hagenezen.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: