11 november 2010 In de media

Topoverleg tussen Van Arum en Ferrer

Albert Ferrer, de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse, komt ko­mend weekeinde naar Nederland. Zondag zit hij in Venlo op de tri­bune tijdens de competitiewed­strijd VVV-Vitesse en een dag later staat hij op sportcentrum Papen­dal voor de eerste keer voor de spe­lersgroep van de Arnhemse eredi­visionist

In de aanloop naar het treffen met het eveneens in degradatiegevaar verkerende VVV zal Ferrer een on­derhoud hebben met inte­rim- hoofdtrainer Hans van Arum. Bij dat topoverleg zullen ook de as­sistenten Raimond van der Gouw, Stanley Menzo (nieuw) en Albert Capellas ( nieuw) aanschuiven. De insteek van de bijeenkomst is uiter­aard de overdracht van het werk voor de nieuwe hoofdcoach van Vitesse.

Ferrer is inmiddels vader gewor­den van een dochter. Omdat hij in de laatste fase van de zwanger­schap in Spanje wilde blijven, be­gon hij niet meteen aan zijn klus in Arnhem nadat hij op 28 okto­ber het contract met Vitesse had ondertekend. De 40- jarige Ferrer is de opvolger van Theo Bos, die op 21 oktober werd ontslagen van­wege de slechte resultaten van Vit­esse.

Menzo was gisteravond aanwezig in GelreDome, waar hij Vitesse zag winnen van Rijnsburgse Boys. Merab Zjordania, de eigenaar, voor­zitter en baas van Vitesse, was niet present bij de partij in de vierde ronde van het toernooi om de KN­VB- beker.

Ook technisch directeur Ted van Leeuwen verbleef gisteren in het buitenland.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: