16 maart 2015 In de media

Tot 16.00 uur bieden op unieke Team Theo Bos-shirts

Vanaf maandag 16.00 uur tot en met donderdag 19 maart 16.00 uur worden de wedstrijdshirts en de speciale vaan die afgelopen zaterdag gedragen en gebruikt zijn tijdens de wedstrijd Vitesse Legends vs Team Theo Bos geveild.
De opbrengst van de veiling wordt gebruikt om het borstbeeld van Theo Bos te bekostigen.
 
Wil jij in het bezit komen van de wedstrijdshirts, gedragen door bijvoorbeeld Theo Janssen, John van den Brom, Edward Sturing, Dejan Curovic, Evgeniy Levchenko, Marc van Hintum of Nicky Hofs? Bied dan nu op de shirt via http://www.vitesse.nl/webshop  De Vitesse-iconen hebben hun eigen shirt gesigneerd.
 


Je kunt o.a. bieden op het wedstrijdshirt van Dejan 'DJ Superstar' Curovic


 

Ook de speciale vaan die bij de toss voorafgaand aan de wedstrijd is uitgewisseld wordt geveild. De vaan is door alle ploeggenoten gesigneerd.
 
De collecte rondom de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle en de opbrengst vanuit het bankrekeningnummer van Supportersvereniging Vitesse hebben ongeveer 9.500,- euro opgebracht. De totale kosten voor het borstbeeld bedroegen ongeveer 11.500 euro. Een eventuele meeropbrengst wordt door de supporters aan een nader vast te stellen goed doel geschonken.
 


Het door alle spelers gesigneerde wedstrijdvaantje wordt ook geveild
SV / Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: