28 oktober 2010 In de media

Trainers welkom geheten in Arnhem

Trainer Albert Ferrer en zijn nieuwe assistenten Stanley Menzo en Albert Capellas spraken na afloop van de persconferentie met vertegenwoordigers van de Supportersvereniging Vitesse. De SV verwelkomde de trainers en bood Albert Ferrer een SV jubileumsjaal aan.

De trainers spraken uit belang te hechten aan een goed contact met de Vitesse-supporters."De Vitesse-supporters zijn betrokken, eigenzinnig en critisch. En dat mag, mits het op een respectvolle wijze gebeurd," gaf Stanley Menzo aan. De banden met de Supportersvereniging Vitesse zijn nu laagdrempelig en dat willen wij graag zo houden. Ik ben zelf een man van het volk en ga zo ook graag met de supporters om."

"Wij gaan vanaf 15 november aan de slag. Voor die tijd hebben sommigen van ons nog enkele verplichtingen en zullen wij ons verder goed oriënteren. De nieuwe trainerstaf gelooft in de filosofie die Vitesse voor ogen staat en wij zullen hard werken om de club snel te laten stijgen. Vitesse staat veel te laag voor de kwaliteit die deze selectie in huis heeft. Wij zijn gemotiveerd om ons te bewijzen in Arnhem en hebben daar alle steun van de supporters bij nodig."

Vlnr: Albert Capellas Herms, Albert Ferrer (met SV-sjaal) en Stanley Menzo

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: